Wuhan Yuancheng Technology Development Co., Ltd.

De geloofwaardigheid is de sluitsteen van zaken

      

Thuis

Wuhan Yuancheng Technology Development Co., Ltd.

Bedrijfsprofiel

De Technologische ontwikkelingco. van Wuhanyuancheng, Ltd wordt gesitueerd bij 496 Zhongshan Road, Wuhan, zijn wij een multifunctionele onderneming die met steroïden, fijn chemisch product belast, aroma en essentie, additief voor levensmiddelen, farmaceutische tussenpersonen. Wij hebben gezag van de invoer en de uitvoer en wij hebben ISO9001 in 2008.We-verdediger een ondernemingsidee die „Efficiënte innovatie overgegaan, strenge integriteit, vriendschapsontwikkeling, win-win samenwerking.“ Op basis van Overleving door kwaliteit, creeer winst door de dienst, de Bouw van prestige door wet en discipline, hebben wij hoge betekenis van sociale verantwoordelijkheid en unieke charmante ondernemingscultuur.

 

Hoofdassortiment

 

Steroid hormonen: Testosteronreeks, Nandrolone-reeks, Trenblone-reeks, Boldenone-reeks, Droatanolone-reeks, DHEA-reeks, Methenolone-reeks, Mondelinge steroïden, Mannelijke verhoging etc.

Lokale verdovingsmiddelen: Proparacainewaterstofchloride, Levobupivacaine-waterstofchloride, Bupivacaine waterstofchloride etc.

Polypeptide: GHRP-2, GHRP-6, T3, T4, CJC-1295 ETC.

De geneeskunde van het gewichtsverlies: Lorcaserin, Orlistat, Synephrine etc.

Farmaceutische Tussenpersonen: Tegen kanker, Anti-inflammatory Anti-virus, etc.

SARMS: YK11, rad-140, LGD4033, mk-677 etc.

ons bedrijf
  • Geschiedenis
  • Dienst
  • Ons Team

Sinds de totstandbrenging van het bedrijf, Yuancheng-heeft de Groep vele beroeps met geschiktheid tewerkgesteld en een team van op de markt brengend personeel met diepgaande professionele kennis, uitstekende professionele capaciteit en rijke ervaring bezeten. Het bedrijf gespecialiseerd in chemische producten, farmaceutische tussenpersoon, aroma en geur, additief voor levensmiddelen enz., en heeft klanten wereldwijd. Het is perfect marketing netwerk en het Dienstenplatform kan de klanten van 20 landen scheiden en leidt in geschikte binnenlands, Westen en Zuidoost-Azië af. Het bedrijf heeft het vertrouwen van de klanten door het is de hartgrondige en professionele dienst bereikt.

Wuhan Yuancheng Technology Development Co., Ltd. Wuhan Yuancheng Technology Development Co., Ltd. Wuhan Yuancheng Technology Development Co., Ltd.
1 2 3
Bedrijf Details

Grote Markt

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Merken : YuanCheng

Aantal werknemers : 480~500

Jaarlijkse omzet : 18000000-20000000

Opgericht Jaar : 2003

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Van goede kwaliteit Injecteerbare Anabole Steroïden voor verkoop Van goede kwaliteit Injecteerbare Anabole Steroïden voor verkoop