Wuhan Yuancheng Technology Development Co., Ltd.

De geloofwaardigheid is de sluitsteen van zaken

      

Thuis

Sermorelinacetaat Bodybuilding

Sermorelinacetaat Bodybuilding

China Sermorelinacetaat Bodybuilding leverancier
Sermorelinacetaat Bodybuilding leverancier Sermorelinacetaat Bodybuilding leverancier

Grote Afbeelding :  Sermorelinacetaat Bodybuilding

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Ycphar
Certificering: ISO9001
Modelnummer: 86168-78-7

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Verpakking Details: Heimelijkheidspakket
Levertijd: 3-7 dagen
Betalingscondities: De , Geldgram, Bitcoin
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
CAS NR: 86168-78-7 naam: Sermorelin
Kleur:: witte MF: C149H246N44O42S
M.W.: 3357.96 Norm:: USP, CP
Zuiverheid (HPLC):: 98.0%min. Enige Onzuiverheid (HPLC):: 1.0%max
Hoog licht:

Losing Weight Steroids

,

legal fat burning steroids

Peptides van het de Groeihormoon van Sermorelincas 86168-78-7 Wit Poeder C149H246N44O42S
 
Snel Detail van Sermorelin
 
Opeenvolging: H-Tyr-Ala-aspis-Ala-Ile-Phe-Thr-Asn-Ser-Tyr-Arg-Lys-Val-Leu-Gly-Gln-Leu-Ser-Ala-Arg-Lys-Leu-Gln-aspis-Ile-ontmoeten-Ser-Arg-NH2
Cas Nr.: 86168-78-7
Moleculaire Formule: C149H246N44O42S
Molecuulgewicht: 3357.96
Zuiverheid (HPLC): 98.0%min.
Enige Onzuiverheid (HPLC): 1.0%max
Aminozuursamenstelling: about10% van theoretisch
Peptide Inhoud (N%): 80.0%min.
Watergehalte (Karl Fischer): 8.0%max.
Acetaatinhoud (HPIC): 12.0%max.
LIDSTATEN (ESI): Verenigbaar
Specifieke Omwenteling (20/D): -80.0~-90.0 graad (c=0.5 1%HAc)
Massasaldo: 95.0~105.0%
Verschijning: Wit poeder
Sermorelinacetaat Bodybuilding
Algemene Informatie van Sermorelin
 
De Sermorelinacetaat is het acetaatzout van amidated synthetische 29 aminozuurpeptide (GRF 1-29 NH 2) die natuurlijk aan het amino-eindsegment van - het voorkomen menselijk de groei hormoon-bevrijdend hormoon die (GHRH of GRF) uit 44 aminozuurresidu's beantwoordt bestaan.
Het bevordert de slijmachtige klier om verhoogde hoeveelheden menselijk de groeihormoon natuurlijk te veroorzaken. De Sermorelinacetaat is een beknot analogon van een de groeihormoon vrijgevend factor (GRF 1-44) die natuurlijk door de hersenen wordt veroorzaakt om slijmachtige productie van menselijk de groeihormoon te bevorderen. De grote hoeveelheid van menselijk die de groeihormoon (hGH) door de slijmachtige klier wordt geproduceerd veroorzaakt een stijging van de productie van de insuline-Gelijkaardige die Groei factor-1 (igf-1 door de lever en resultaten in de voordelen van behandeling aan de volwassen patiënt worden opgeleverd.
 
Het doel van de volwassen Sermorelin-therapie van het de groeihormoon is de gevolgen om te keren van het verouderen en de uitgebreide hieronder beschreven behandelingsvoordelen te beveiligen.
 
 
Gebruik:
 
Sinds 1980, hebben de wetenschappers GHRH vele jaren bestudeerd. Dr. D. Rudman testte Sermorelin als hulpmiddel voor anti-veroudert processen en Dr. William Wehrenberg bekeek verschillende peptides en in het bijzonder is GHRH om zich te identificeren die van het scheidt nodig voor slijmachtige klier bevorderende reactie. Zijn resultaten na het elimineren van enige aminozuren toonden aan dat 29 zuur-kettingen voor slijmachtige stimulatie verantwoordelijk werden gehouden.
 
Vele onderzoekstudies hebben besloten dat Sermorelin een goed getolereerd analogon van GHRH is. Dientengevolge, is dit geschikt voor gebruik als provocatieve test van hormoondeficiëntie (Prakash en Goa 1999). In 1999, zowel controleerden de onderzoekers, Goa als Prakash Sermorelin-Hormoon als provocatieve het proeven methode deficiëntie van endogeen.
 
De Sermorelintherapie verhoogde het volume van hormoon door de bevorderde slijmachtige klier wordt afgescheiden, die later door de lever in igf-1 die wordt omgezet. Het verhoogde bedrag van igf-1 in de bloedstroom leidt tot vele voordelen van het gebruik van Sermorelin: Stijgend metabolisme en de groei van nieuwe cellen binnen de de organen en beenderen van het lichaam.
 
 
Voordelen van Sermorelin
 
Naast de duidelijke hierboven gedetailleerde voordelen van sermorelin, kunt u willen weten hoe u van het gebruiken van deze therapie kunt profiteren. Misschien de gemakkelijkste manier om de mogelijke voordelen van vervangingstherapie te begrijpen is de symptomen van daling te bekijken en de effect vervanging heeft op die symptomen. Deze zijn hieronder gedetailleerd:
1. Veranderingen in Lichaamssamenstelling
De veranderingen in lichaamssamenstelling toe te schrijven worden aan dalende niveaus van weerspiegeld door een daling van magere lichaamsmassa (spier) en een verhoging van vette massa. Het verbeteren van niveaus is getoond om deze staat om te keren door spiermassa te verbeteren en vet te verminderen.
2. Minerale botdensiteit
Het onderzoek wijst erop dat de deficiëntie in volwassenen tot een vermindering van beendichtheid en daarom verhoogd risico van osteoporose bijdraagt. Men heeft ook getoond dat de vervangingstherapie voor groter dan 12 maanden in betere minerale botdensiteit en vandaar, lager risico van osteoporose resulteert.
3. Spiersterkte
wegens veranderingen in hierboven gedetailleerde lichaamssamenstelling, wordt de spiersterkte begrijpelijk gecompromitteerd. Aangezien de therapie lichaamssamenstelling verbetert en spiermassa verbetert, ook verbetert de spiersterkte. De beste resultaten worden bereikt na 12 maanden van therapie.
4. Gezamenlijke Gezondheid
Door minerale botdensiteit te verbeteren en spiermassa en sterkte te verhogen, kan de therapie helpen om gezamenlijke verslechtering te verhinderen die een eigenschap van artritis is. De optimale die niveaus van het de groeihormoon zijn ook essentieel voor gezondheid van bindweefsel zoals synovium in verbindingen wordt gevonden.
5. Oefeningsprestaties
De oefeningsprestaties worden verminderd in individuen met de deficiëntie van het de groeihormoon. Dit schijnt gedeeltelijk toe te schrijven aan verminderingen van beendichtheid en spiermassa maar ook voor een deel te zijn toe te schrijven aan een vermindering van zuurstofbegrijpen. de therapie 6 maanden is getoond om oefeningsprestaties te verbeteren door spiermassa en ook zuurstofbegrijpen te verbeteren
6. Hartgezondheid
Er is bewijsmateriaal van een groter risico van hartkwaal bij individuen met de deficiëntie van het de groeihormoon en men heeft een hypothese opgesteld dat dit aan een grotere tendens toe te schrijven is om voorbarige atherosclerose (een opeenhoping van plaque binnen de slagaders die risico van hartaanval en slag verhoogt) te ontwikkelen. De deficiëntie van het de groeihormoon resulteert ook in veranderingen in hartgrootte en functie. Deze veranderingen zijn aangetoond om na 6 maanden worden omgekeerd therapie.
7. Metabolisme
De de deficiëntieresultaten van het de groeihormoon in een verminderde rustende metabolisme en vervangingstherapie keert deze daling om. de therapie is ook getoond om eiwitsynthese te verhogen, vette oxydatie te verhogen, koolhydraatmetabolisme te normaliseren en de slechte) te verminderen cholesterol van LDL (. Deze gunstige gevolgen voor metabolisme kunnen voor een deel enkele andere voordelen verklaren om betere haardgezondheid en lichaamssamenstelling te omvatten.
8. Huiddikte
Een vermindering van huiddikte en het huidcollageen van het grootste belang is een ander resultaat van de deficiëntie van het de groeihormoon. Beide voorwaarden worden verbeterd door therapie.
9 immune Functie
Hoewel de volwassenen met de deficiëntie van het de groeihormoon normaal worden overwogen om geen gecompromitteerd immuunsysteem te hebben, is er wat bewijsmateriaal om voor te stellen dat de therapie kan helpen immune functie regelen.
10. Libido
Men heeft aangetoond dat de mensen met de deficiëntie van het de groeihormoon meer moeilijkheid met seksuele verhoudingen en naar verluidt, lagere energieniveaus hebben. Vele individuen hebben een verbetering van energie, libido en seksuele prestaties na therapie gevonden, sommige mensen die zelfs een verbetering van problemen met voorbarige ejaculation eisen.
11. Levenskwaliteit
Het verminderde psychologische welzijn is gemeld in individuen met de deficiëntie van het de groeihormoon en de vervanging heeft in verbeteringen van stemming, energie en algemeen gevoel van welzijn geresulteerd.
 
 
 
 
Hete Verkopende Verwante Grondstoffen
Testosteron Enanthate CAS: 315-37-7
Testosteronpropionaat CAS: 57-85-2
Testosteron phenylpropionate CAS: 1255-49-8
Testosteron Sustanon 250 Verklaar nietig
Testosteron Cypionate CAS: 58-20-8
Trenboloneacetaat CAS: 10161-34-9
Trenbolone Enanthate CAS: 10161-33-8
Trenbolonehexuitdraai CAS: 23454-33-3
Drostanolonepropionaat (Masteron) CAS: 521-12-0
Drostanolone Enanthate CAS: 472-61-145
Boldenone (Equipoise) Undecylenate CAS: 13103-34-9
Nandrolone Decanoate CAS: 360-70-3
Nandrolone Phenylpropionate CAS: 62-90-8
Anavar CAS: 53-39-4
Dianabol CAS: 72-63-9
Winstrol CAS: 10418-03-8
Anadrol CAS: 434-07-1
Methenolone Enanthate (Primobolan) CAS: 303-42-4
Methenoloneacetaat CAS: 434-05-9
Turinabol CAS: 855-19-6

 

 

Contactgegevens
Wuhan Yuancheng Technology Development Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr.Bran

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Contacteer ons Snel