Wuhan Yuancheng Technology Development Co., Ltd.

De geloofwaardigheid is de sluitsteen van zaken

      

Thuis

Wuhan Yuancheng Technology Development Co., Ltd. Kwaliteitscontrole

Profiel QC

De beproevingsprocedures:


De fabriek heeft honderden tests die worden gebruikt om zuiverheid, kracht en kwaliteit van de materialen en de eindproducten te bepalen die overzichtsmateriaal gebruiken dat volledige nauwkeurigheid verzekert.

 

Product die testen:


Op om het even welk punt tijdens productie kan een product worden getest. Als het regelgeving aan geen norm voldoet wordt de partij onmiddellijk teruggetrokken en in de definitieve productiestadia moet het product de definitieve kwaliteitscontroleprocedures ondergaan alvorens het ‚pas‘ het sorteren kan ontvangen die het voor verkoop vrijgeeft.

 

Herhaalde Controles:


Evenals de standaardcontroles de grondstoffen en geëindigd - de producten worden getest voor zwaar metaalinhoud. De laatste jaren is er een significant probleem met de producerende de slechte kwaliteitsproducten geweest van de ondergrondse Fabriek die met giftige zware metalen worden gevuld. Dit is omdat zij geen verlenen van vergunningen en daarom onder geen verplichting zijn om voor deze te testen; wanneer u goedkope producten koopt - u betaalt de prijs met uw gezondheid.

Terwijl het niveau van zware metalen dat in de grondstoffen wordt gevonden aanvaardbaar kan zijn, zodra het met andere samenstellingen en reacties plaatsgevonden is gemengd kunnen deze niveaus veranderen. Het testen door het productieproces verzekert daarom onze Fabriek slechts ooit de veiligste en meest efficiënte samenstellingen vrijgeeft.

Certificaten
 • Wuhan Yuancheng Technology Development Co., Ltd.

  Standaard:ISO 9001:2008

  Aantal:0070014Q11363RIS

  Uitgiftedatum:2014-05-08

  Vervaldatum:2017-05-07

  Scope / Range:Pharmaceutical Intermediates

 • Wuhan Yuancheng Technology Development Co., Ltd.

  Standaard:Business Licence

  Aantal:420106000105666

  Uitgiftedatum:2009-12-11

  Vervaldatum:2019-12-10

Contactgegevens
Wuhan Yuancheng Technology Development Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Bran

Tel.: 86-188-7222-0733

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Contacteer ons Snel