Wuhan Yuancheng Technology Development Co., Ltd.

De geloofwaardigheid is de sluitsteen van zaken

      

Thuis

Anabole Steroid Cycli 58-20-8 van Cypionate van het Hormonentestosteron Injecteerbare Steroid

Anabole Steroid Cycli 58-20-8 van Cypionate van het Hormonentestosteron Injecteerbare Steroid

China Anabole Steroid Cycli 58-20-8 van Cypionate van het Hormonentestosteron Injecteerbare Steroid leverancier
Anabole Steroid Cycli 58-20-8 van Cypionate van het Hormonentestosteron Injecteerbare Steroid leverancier Anabole Steroid Cycli 58-20-8 van Cypionate van het Hormonentestosteron Injecteerbare Steroid leverancier

Grote Afbeelding :  Anabole Steroid Cycli 58-20-8 van Cypionate van het Hormonentestosteron Injecteerbare Steroid

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Ycphar
Certificering: ISO9001
Modelnummer: 58-20-8

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Verpakking Details: Heimelijkheidspakket
Levertijd: 3-7 dagen
Betalingscondities: De , Geldgram, Bitcoin
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
CAS-Aantal: 58-20-8 naam: Cypoject 250 (Testosteron Cypionate) 250mg/ml
Staat: Oli gebaseerde Vloeistof Moleculaire Formule: C27H40O3
Molecuulgewicht: 412.6 Norm:: USP, CP
Hoog licht:

injecting anabolic steroids

,

safest injectable steroids

Anabole Steroid Cycli 58-20-8 van Cypionate van het Hormonentestosteron Injecteerbare Steroid
 
 
 
Snel detail van Testosteron Cypionate
 
Alias: Testosteron Cyclopentylpropionate; testcyp; Test Cypionate
M.F.: C27H40O3
M.W.: 412.6
CAS-IDENTITEITSKAART: 58-20-8
Zuiverheid: 97.20% door HPLC.
Smeltpunt: 101-102°C
Verschijning: Wit poeder
 
Algemene Beschrijving van Testosteron Cypionate
 
Het testosteron cypionate is lange acterensteroïden
 
Het testosteron cypionate is een lang acteren, het enige product van het estertestosteron. Het heeft een lengte van 8 koolstof, en in het vetweefsel wanneer intramusculair ingespoten meestal opgeslagen. Het wordt langzaam en regelmatig vrijgegeven in het lichaam nadat het wordt ingespoten. De bloedniveaus van cypionate bereiken langzaam 24-48 uren na injectie en dan daling een hoogtepunt. De bloedniveaus bereiken een regelmatig punt 12 dagen na aanvankelijk injectie en verblijf daar meer dan drie weken. Cypionate wordt normaal één keer in de week ingespoten, die de zeer laagste dosis dan de helft van de piekdosis op elk moment hoger maakt. Om het even welk testosteron, als koning van massabouwers, is rendabele producten en belangrijk voor om het even welke steroid stapel. Alleen gebruikt, kan de gebruiker verwachten om sommige significante aanwinsten te zien. De lange acterenaard van cypionate staat de gebruiker toe om minder vaak in te spuiten terwijl het handhaven van stabiele bloedniveaus.
 
Een lange ester van het acterentestosteron zal voor uw het ophopen behoeften zeer nuttig zijn, en cypionate is een product dat daar eenvoudiger is dan enkele andere steroïden. Om niet te zeggen is het zonder zijn aandeel complicaties, maar het is een goede keus, vooral voor die nieuw aan het verbeterde bodybuilding. Het beëindigen van het product is geen optie voor het geval dat de bijwerkingen voorkomen, omdat het deze te sterk verspreide bijwerkingen zal blijven verergeren perioden toe te schrijven aan de lange lengte van actie van deze steroïden. De assistentdrugs zoals nolvadex, proviron, clomid en HCG kunnen, zowel tijdens cyclus als postcyclus helpen helpen natuurlijke testosteronproductie herstellen. Het testosteron cypionate aromatiseert lichtjes meer dan sustanon, maar wanneer het gebruiken van of drug, zou men vertrouwd met anti-oestrogenen zoals nolvadex moeten zijn of clomid en één van hen gebruiken wanneer de symptomen van gyno voorkomen.
 
Dosissen Testosteron Cypionate
 
Het testosteron cypionate is zeer gelijkaardig aan tesosterone enanthate. Hoewel het halve leven en de actieve het levensperiodes verschillend zijn, zijn zij gelijkaardig. De injecties zijn normaal minder frequent voor cypionate. Het testosteron is de koning van alle massabouwers en met deze bedoeling is ook vrij rendabel. Het werkt goed of alleen of gestapeld om een grote het ophopen cyclus tot stand te brengen. Het heeft zeer riskant van bijwerkingen toe te schrijven aan zijn omzetting in DHT en heeft het potentieel om oestrogeen te vormen, die gynecomastia veroorzaken. Deze kenmerken veroorzaken het ook om dergelijke uitstekende massa de bouwtendensen te hebben. wegens sommige overkantgevolgen, zoals waterbehoud, kan het niet zijn alleen het best gebruikt voor magere massaaanwinsten, maar met het ophopen komt de toevoeging van heel wat spier evenals sommige aanwinsten in vet en watergewicht. Dit is typisch en een natuurlijk deel van het verbeterde het ophopen van de bodybuilder regiment.
 
De dosissen 200-100mg een week zijn gemeenschappelijk gebruikend testosteron cypionate, met uitstekende resultaten gevonden bij ongeveer 500 mg of minder voor het eerst gebruiker centraal en tussen 500-1000mg wekelijks voor de meer gevorderde atleet. De testosteronstapels goed met om het even wat en is ook groot wanneer alleen gebruikt. Wanneer gestapeld met een andere anabool-androgene steroid, kunnen de verschillende androgene gevolgen worden gezien. Het gebruiken zal cypionate regeneratieve capaciteit evenals opleidingsaggressiviteit verbeteren die in aanzienlijke toenamen in totale sterkte tijdens de cyclus resulteert.
 
 
Het stapelen en Gebruik van Testosteron Cypionate
 
Testosteron die de meest efficiënte massabouwer zijn er, stapelt goed met vrijwel alles en kan alleen voor aanzienlijke toenamen in zowel spiermassa als sterkte worden gebruikt zijn. Indien gebruikt in combinatie met andere anabool-androgene steroïden, omvatten de punten van keus dianabol, primobolan, equipoise en deca-Durabolin.
 
Het testosteron cypionate kan met samenstellingen buiten deze degenen worden gestapeld, maar de gebruiker zou zijn of haar doelstellingen moeten beoordelen en beslissen welke steroïden en het gaan welke soorten aanwinsten bewerkstelligen. Voor massa, is het testosteron uitstekende keus, en meer testosteron zou over het stapelen met andere samenstellingen voor dat uitdrukkelijke doel moeten worden verkozen. Waterbehoud te minimaliseren, kunnen bepaalde steroïden worden verkozen en dit is een goed besluit, aangezien meer testosteron niet deze kan verminderen water bereikt (en kan in feite hen slechter slechts veroorzaken om te worden). Dit is één voorbeeld van hoe stapelen cypionate (of een ander testosteron) zeer voordelig kan zijn. Nochtans, voor het eerst is de gebruiker, een geadviseerde cyclus slechts testosteron, en cypionate is een goede keus. Nogmaals, wegens zijn extreme lengte van actie en capaciteit om stabiele steroid bloedniveaus te handhaven terwijl het minimaliseren van injectiefrequentie.
 
Het testosteron die atleet gebruiken zou met een verscheidenheid van assistentdrugs vertrouwd moeten zijn voor het geval dat het oestrogeen met elkaar in verband bracht de bijwerkingen zoals gyno plaatsvinden. Nolvadex, Clomid, en HCG zijn punten die u waarschijnlijk op hand zult willen houden, of om tijdens uw cyclus, of voor postcyclustherapie te gebruiken.
 
Toont de gemiddelde resultaten hieronder onze die Methyltrienolone, in het kader van strikte regelgeving wordt geproduceerd om perfectie elke keer te verzekeren:
Tests Analysenorm Resultaten
Identificatie Ben in overeenstemming Ben in overeenstemming
Heavy metallen ≤30 p.p.m. Ben in overeenstemming
Specifieke Omwenteling ﹢25°~﹢31° +25.5°
Chromatografiezuiverheid Ben in overeenstemming Ben in overeenstemming
Smeltpunt 176~ 181℃ 176.5~181℃
Organische Vluchtige Onzuiverheden Ben in overeenstemming Ben in overeenstemming
Verlies bij het Drogen ≤0.5% 0,15%
Residu op Ontsteking 0.1%max 0,06%
Analyse 98.0%min 99.18%
 
Anabole Steroid Cycli 58-20-8 van Cypionate van het Hormonentestosteron Injecteerbare Steroid
 
Verwant spuit steroid vloeistof in:  
injectievloeistof  
Naam Specificatie
Deca 200 200mg/ml
Deca 250 250mg/ml
Anadrol 50 50mg/ml
Anavar 50 50mg/ml
Anomass 400 400mg/ml
Boldenoneacetaat 100 100mg/ml
(Boldenone Cypionate) 200mg/ml
(Boldenone undecylenate) 300mg/ml
Clomid 50 50mg/ml
Cypoject 250 (Testosteron Cypionate) 600mg/ml
Dianabol 250 250mg/ml
Durabolin 250 250mg/ml
Enanject 250 (Testosteron Enanthate) 250mg/ml
Enanject 600 (Testosteron Enanthate) 600mg/ml
Femara 5 5mg/ml
NPP 200 200mg/ml
(Nandrolone Cypionate) 200mg/ml
Nolvadex 20 20mg/ml
Winstrol 50 50mg/ml
Propionat 100 (TestosteronePropionate) 100mg/ml
Propionat 200 (TestosteronePropionate) 200mg/ml
Sustanon 200 200mg/ml
Sustanon 250 250mg/ml
Sustanon 300 300mg/ml
Sustanon 400 400mg/ml
Undecanoate500 (TestosteroneUndecanoate) 500mg/ml
Trenabol 100 100mg/ml
Trenabolic 80 (Trenbolone-Acetaat) 80mg/ml
Trenabolic 100 (Trenbolone-Acetaat) 100mg/ml
Trenabolic 200 (Trenbolone-Acetaat) 200mg/ml
Trenaject 60 (Trenbolone enanthate) 60mg/ml
Trenaject 100 (Trenbolone Enanthate) 100mg/ml
Trenaject 150 (Trenbolone Enanthate) 150mg/ml
Trenaject 200 (Trenbolone Enanthate) 200mg/ml
Parabolone 50 (Tren-hexuitdraai) 50mg/ml
Masteron 100 (Drostanolone-Propionaat) 100mg/ml
Masteron 200 (Drostanolone Enanthate) 200mg/ml
Primoject 100 (Methenolone Enanthate) 100mg/ml

Contactgegevens
Wuhan Yuancheng Technology Development Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr.Bran

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Contacteer ons Snel