Wuhan Yuancheng Technology Development Co., Ltd.

De geloofwaardigheid is de sluitsteen van zaken

      

Thuis

Deca Durabolin en Sustanon 250 de Massa van de Cyclusdosering Steroïden van de de Bouwstapel

Deca Durabolin en Sustanon 250 de Massa van de Cyclusdosering Steroïden van de de Bouwstapel

China Deca Durabolin en Sustanon 250 de Massa van de Cyclusdosering Steroïden van de de Bouwstapel leverancier

Grote Afbeelding :  Deca Durabolin en Sustanon 250 de Massa van de Cyclusdosering Steroïden van de de Bouwstapel

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Ycphar
Certificering: ISO9001
Modelnummer: 434-07-1

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Verpakking Details: Heimelijkheidspakket
Levertijd: 3-7 dagen
Betalingscondities: De , Geldgram, Bitcoin
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
CAS: 434-07-1 Naam van het product: Oxymetholone (Anadrol)
Kleur:: witte M.F.: C21H32O3ss
M.W.: 332.48 Norm:: USP, CP
Hoog licht:

mass steroid cycle

,

mass gain cycle

Deca Durabolin en Sustanon 250 de Massa van de Cyclusdosering Steroïden van de de Bouwstapel
 
 
 
Week Sustanon
1 250 mg
2 250 mg
3 500 mg
4 500 mg
5 500 mg
6 500 mg
7 500 mg
8 500 mg
9 250 mg
 
 
 
Becommentarieert: Dit massa de bouwprogramma is gelijkaardig aan de andere testosteroncycli, maar gebruikt Sustanon 250, een vorm van gemengd die testosteron wijder in Europa en andere regio's buiten de V.S. wordt gebruikt. De totale steroid dosering van deze cyclus is 3.750 die mg, uiterst dicht bij het bedrag in testosteroncyclus #2 wordt gebruikt. Een gelijkaardig niveau van cardiovasculaire spanning en de zichtbare bijwerkingen worden verwacht.
 
 
Oestrogeensteun: tamoxifen (20-40 mg/dag) of anastrozole (.5-1 mg/dag).
 
Snel Detail van Oxymetholone (Anadrol)
 
 
Het Poeder van Oxymetholoneanadrol
CAS-IDENTITEITSKAART: 434-07-1
MF: C21H32O3ss
Mw: 332.48
Zuiverheid: 98.31% door HPLC
Norm: USP28/BP2003
Smeltpunt: 172.0~176.0°C
Verschijning: Gebroken wit aan Lichtgeel Vast lichaam.
Dosis: 1 – 5 mg/kg/dag
 
 
Algemene Informatie van Oxymetholone (Anadrol)
 
Anadrol/de Algemene Informatie van Oxymetholone.
 
Oxymetholone, algemeen als Anadrol toe te schrijven aan de eerste vervaardigde naam van de steroïden wordt bekend wordt afgeleid uit Dihydrotestosterone (DHT) en is 17-alpha--Alkylated steroïden (17-aa dat.) De 17 aa-wijziging betekent eenvoudig de steroïden chemisch bij de 17de koolstofpositie zijn veranderd om het toe te staan om opname te overleven door de eerste pas door de lever te overleven; zonder de 17 aa-wijziging de steroïden worden vernietigd alvorens het ooit de bloedstroom inging. Het goede nieuws is door deze wijziging wij bruikbare en krachtige anabole steroïden kunnen absorberen; het slechte nieuws is dit is giftig aan de lever. Aangezien de meeste mondelinge steroïden 17 aa zijn kan het toxische effect vrij hoog zijn maar aangezien het tot Anadrol behoort is dit effect meer uitgesproken makend het één van de meeste lever giftige steroïden op de markt.
 
Zodra oxymetholone het lichaam ingaat, dat door zijn 17 aa-vorm wordt toegestaan zal het zeer snel actief worden en de gevolgen zullen dramatisch snel zijn. Zoals wij begrijpen de anabole androgene steroïden de halveringstijd met hen beïnvloeden grotendeels de aanvankelijke kracht associeerden; Oxymetholone heeft een zeer korte halveringstijd van ongeveer 8,5 u die de steroïdenactiviteit onmiddellijk maken bijna maar met een zeer korte actieve duur. Om deze reden zullen vele atleten hun Oxymetholone-dosis in twee dosissen per dag verdelen om een piekhoeveelheid steroïden te houden actief in hun systeem continu tijdens periodes van gebruik. Nochtans, zal één dosis per dag genoeg zijn om een actieve hoeveelheid steroïden te houden die in het lichaam functioneren, hoewel niet op piekniveaus.
 
 
Anadrol/Oxymetholone-het Stapelen.
 
Anadrol die met andere anabole steroïden stapelen geeft dramatische verbeteringen. Bijvoorbeeld, geeft het toevoegen van Anadrol aan 50 mg/dag van Dianabol weinig toegevoegd voordeel aan een steroid cyclus; in tegenstelling, geeft het toevoegen van Anadrol aan 50-100 mg/dag trenboloneacetaat of 60-80 mg/dag Anavar (oxandrolone) dramatische verbetering. Bij dit zijn het stapelen is het gedrag gelijkaardig aan dat van Dianabol, maar niet aan dat van trenbolone. Waarschijnlijk is dit omdat in tegenstelling tot trenbolone, oxymetholone niet sterk aan de androgen receptor bindt, en het grootste deel van zijn anabool effect is waarschijnlijk niet genomically bemiddeld via AR.
 
Oxymetholone/Anadrol voor Knipsel.
 
Het is gemakkelijk om te zien waarom Oxymetholone voor het ophopen perfect is aangezien zijn eigenschappen daartoe en wegens deze zeer toeschrijft zeer weinig individuen zullen gebruiken Anadrol tijdens een scherpe cyclus lenen. Nochtans, zijn er een uitzondering en vrij grote in het concurrerende bodybuilding. Vele concurrerende bodybuilders zullen met Anadrol de laatste weken vóór een show aanvullen; door een hoop van de steroïden in hun lichaam over een periode van weken op te bouwen kunnen zij groter gebruik van hun carburator omhoog aan het eind maken. Door dit proces zal de concurrent veel vollediger bezitten kijkt maar opnieuw, moet de voorzichtigheid worden toegepast. Een individu dat voor waterbehoud van deze steroïden zeer gevoelig is zal vanaf dit proces moeten blijven maar als het degenendieet op punt is en dergelijke die gevoeligheid geen probleem is, aan goede AI en stevige een wedstrijdcyclus wordt gekoppeld een aardig volledig effect kan worden bereikt.
 
Voordelen van Oxymetholone Anadrol.
 
Als steroïden worden ontworpen om gewichtsdeficiëntie en spier te behandelen die ziekte verspillen is dit één van de prominentere het ophopen steroïden wij voor een het ophopen doel kunnen gebruiken dat. Terwijl vele anabole steroïden kunnen dienen zowel hebben de ophopende als snijdende doeleinden het meest een primaire rol en Anadrol maakt geen uitzondering. Er is één doel voor Anadrol terwijl op een scherpe cyclus en wij op het betrekking zullen hebben aangezien wij gaan maar voor de meerderheid van steroid en slechts gebruikers die de enige keer zij gebruiken deze steroïden zal zijn ophopen ophopen.
Met zijn immense macht, is Anadrol één van de krachtigste mondelinge ooit gemaakte steroïden, kunnen de individuen hun gewichtsverhoging zien langs zo zoals veel 20-30lbs in zuiver weinig weken van gebruik evenals hun sterktespruit zien door het dak. Verder, aangezien deze steroïden bijna altijd als deel van een stapel en niet alleen worden gebruikt, wegens zijn lage androgen bandkenmerken zal het andere steroïden toestaan u neemt om deze rol passender te vullen en min of meer een hoger niveau van synergisme tussen de diverse anabole androgene steroïden tot stand te brengen u neemt.
 
Oxymetholone/de Cycli & de Dosissen van Anadrol.
 
Oxymetholone komt bijna altijd in anadrol 50 mg-tabletten en de gemeenschappelijkste dosis is eenvoudig 50 mg per dag. Terwijl 50 mg per dag zeer efficiënt zullen blijken te zijn is 100 mg per dag niet ongewoon; nochtans, zullen 100 mg per dag blijken te zijn iedereen ooit zouden willen nemen als zij in een verantwoordelijk koninkrijk wensen te blijven. Men zou moeten opmerken dat Anadrol niet hetzelfde risico voor beloningsverhouding draagt de meeste andere anabole steroïden. Dit risico voor beloningsverhouding draait rond de dosis en de voordelen bepaalde steroïden; betekenen, u neemt meer groter de resultaten maar neemt u meer groter het risico van potentiële bijwerkingen. Anadrol is getoond om werkelijk neer in termen van voordelen te verminderen zodra de dosissen beginnen veel voorbij 100 mg per dag te gaan en deze negatieve reactie kan beginnen om bij dosissen meer dan slechts 50 mg voor te komen per dag in sommige individuen. Wat dit betekent is een uiterst hoge dosis Anadrol typisch zal opleveren geen betere resultaten dan een lagere meer optimale dosis; het enige effect zal een hoger niveau van leverschade zijn.
 
 
COA
 
 
Ref.-Norm USP28 norm
Resultaten van Analysetests
Test Norm Resultaten van Analyse
Identificatie Vereistennorm Ben in overeenstemming
Oplosbaarheid Opheldering Pas
Smeltpunt 172~180ºC 174~179ºC
Specifieke Omwenteling +34~ +38° +36.3°
Verlies bij het Drogen ≤1.0% 0,4%
Organische Vluchtige Onzuiverheden ≤850PPM 320PPM
Analyse 97.0~103.0% 99.11%
Conclusie De specificatie is met USP28-norm in overeenstemming.
 
 
Wij leveren ook
 
 
Mondelinge Producten Oxandrolone (Anavar) Stanozolol (Winstrol)
Oxymetholone (Anadrol) Dianabol (Methandrostenolone)
Testosteron Testbasis 17-methyltestostero (methyltestosterone)
Test Enanthate terone 17α-methyl-Testos
Testacetaat Mondelinge turinabol (4-Chlorodehydromethyltestosterone)
Testpropionaat
(Test Phenylpropionate)
Turinabol (Chloroterone-Acetaat, Clostebol-Acetaat)
Test Isocaproate Hexadrone
Test Decanoate Mesterolone (Proviron)
Test Undecanoate Test Cypionate
1-testosteron Test Sustanon 250
1-testosteron Cypionate  
Nandrolone Nandrolone Nandrolone Undecanoate
Nandrolonepropionaat Nandrolone Cypiontate
Nandrolone Decanoate (DECA) Stanolone (DHT)
Nandrolone Phenypropionate  
Mestanolone  
Boldenone Boldenonebasis  
Boldenonepropionaat  
Boldenone (Equipoise) Undecylenate  
Boldenone cypiontate  
Boldenoneacetaat  
Trenbolone Trenbolonebasis  
Trenboloneacetaat (Finaplix)  
Trenbolone enanthate (Parabolan)  
Het Carbonaat van Trenbolonehexahydrobenzyl  
Ti-bolone  
Methylstenbolone  
Methenolone Drostanolonepropionaat (Masteron p)  
Methenolone Enanthate Methenoloneacetaat
DH EA DHEA (Dehydroepiandrosterone) Epiandrosterone
1-DHEA Epiandrosteroneacetaat
4-DHEA  
7-Keto-DH EA  
   
Anderen Methyldienedione 2, 4-dinitrofenol
Trendione/Trenavar Dustasteride
6-OXO Des onide
11-OXO Triamcinolone
Epistane/Methylepitiostanol Finasteride
Androstatrienedione Cytomel, T3
  L-Thyroxine, T4
  Rimonabant
  L-Carnitine
Geslachtsversterker Flibanserin Acetildenafil (Hongdenafil)
De CIA lis (Tadalafil) Yohimbinehcl
Via gra (Silde nafil) Vardenafil (Le vitra) Dapoxetine
  Macauittreksel
Pijnmoordenaar Benzocaine/Benzocaine-hcl Tetracaine/Tetracaine-HCL
Procaine/Procaine Hcl Bupivacaine/Bupivacaine HCL
Lidocaine HCL Articaine/Articaine hcl
Anti-oestrogeen Tamoxifencitraat (Nolvadex) Anastrozole (Arimidex)
Clomiphenecitraat (Clomid) Letrazole (Femara/voor mestane)
Exe mestane (Aromasin)  
Geneesmiddelen Phenacetin Raloxifenehcl
Dapoxetine Theofylline
Het Fosfaat van het Dexamethasonenatrium Furazabol THP
Paracetamol Atorvastatincalcium
Pregabalin Lorcaserin
  Carbergoline
Veilige Organische Oplosmiddelen Gamma-Butyrolactones (GBLsolvents) Benzyl Alcohol (BEDELAARS)
1,4-Butanediol (BDO) Benzyl benzoate (BB)
Ethyloleaat (EO) Guaiacol
De Olie van het druivenzaad (GSO) Polyethyleenglycol (PIN)
  Polysorbate 80
H G H&Peptides HGH 176-191 2mg/vial Ipamorelin 2mg/vial
MGF PINmgf Hexarelin 2mg/vial
Cjc-1295/met DAC Sermorelin 2mg/vial
PT-141 10mg/vial Selank 5mg/vial
MT-1 MT-2 10mg/vial Follistatin 344
Ghrp-2 5mg/vial & 10mg/vial Follistatin 315
Ghrp-6 5mg/vial & 10mg/vial Eptifibatide
SARMs Aicar Mk-2866/Ostarine/Enobosarm
Andarine/S4 Rad-140
Andarine/gtx-007 SR9011
GW-501516 (cardarine) SR9009
Lgd-4033 Sunifiram
Mk-677/Ibutamoren/Nutrobal YK11


 

Contactgegevens
Wuhan Yuancheng Technology Development Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr.Bran

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Contacteer ons Snel