Wuhan Yuancheng Technology Development Co., Ltd.

De geloofwaardigheid is de sluitsteen van zaken

      

Thuis

Anadrol Oxymetholone 50 434-07-1 Bodybuilding 99% het Poeder van Zuiverheidsboldenone

Anadrol Oxymetholone 50 434-07-1 Bodybuilding 99% het Poeder van Zuiverheidsboldenone

China Anadrol Oxymetholone 50 434-07-1 Bodybuilding 99% het Poeder van Zuiverheidsboldenone leverancier
Anadrol Oxymetholone 50 434-07-1 Bodybuilding 99% het Poeder van Zuiverheidsboldenone leverancier Anadrol Oxymetholone 50 434-07-1 Bodybuilding 99% het Poeder van Zuiverheidsboldenone leverancier

Grote Afbeelding :  Anadrol Oxymetholone 50 434-07-1 Bodybuilding 99% het Poeder van Zuiverheidsboldenone

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Ycphar
Certificering: ISO9001

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Verpakking Details: Heimelijkheidspakket
Levertijd: 3-7 dagen
Betalingscondities: De , Geldgram, Bitcoin
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: Ruwe steroid poederanadrol 50 Andere Naam: Androl 50, anadroltabletten
CAS-nummer: 434-07-1 EINECS: 207-098-6
Moleculaire Formule: C21H32O3 Molecuulgewicht: 332.48
Hoog licht:

Boldenone Powder

,

boldenone acetate

Anadrol Oxymetholone 50 434-07-1 Bodybuilding 99% het Poeder van Zuiverheidsboldenone

 

 

Anadrol (Oxymetholone)

 

Productnaam Ruwe steroid poederanadrol 50
Andere naam Androl 50, anadroltabletten
CAS Nr. 434-07-1
EINECS 207-098-6
Moleculaire formule C21H32O3
Molecuulgewicht 332.48
Smeltpunt 172-180°C
Specifieke optische omwenteling +36.3°
Analyse 99%

 

 

 

Chemische structuur: 17 bèta-hydroxy-2-hydroxymethylene-17alpha-methyl-5 alpha--androstan-3-

Molecuulgewicht van basis: 332,482

Het actieve Leven: 12 tot 16 uren

Anabole/Androgene Verhouding: 320:45

 

Oorspronkelijk ontwikkeld voor behandeling van strenge gevallen van bloedarmoede, viel oxymethalone spoedig uit gunst toe te schrijven aan de ontwikkeling van drugs die veel minder bijwerkingen had en efficiënter was bij het behandelen van de ziekte. Nochtans, in de medio-jaren '90 dat, vonden de onderzoekers dat de samenstelling opmerkelijk goed met HIV/AIDS patiënten toe te schrijven aan het wordt gewerkt capaciteit is om spier het verspillen te bestrijden.

 

Voor bodybuilders en sterkteatleten, is het de capaciteit van oxymethalone om snelle gewicht en sterkteaanwinsten te veroorzaken die tot het zulk een gezochte samenstelling maken. Sommigen zien het als alternatief aan methandrostenolone, aangezien het enkele zelfde voordelen aanbiedt, en sommige gebruikers melden het hebben van grotere aanwinsten met minder strenge bijwerkingen.

 

Het is wegens de snelle aanwinsten en de hoge levergiftigheid van oxymethalone, die het het vaakst wordt gebruikt om begin een langere cyclus, gewoonlijk tijdens de eerste weken van de cyclus te schoppen. Nochtans, zullen de sterkteatleten ook de samenstelling in het midden gebruiken of zullen het eind van hun cycli aan in voorbereiding van de concurrentie naderen wanneer zij om in sterkte proberen een hoogtepunt te bereiken.

 

 

Gebruik/het Doseren

 

 

Het doseren voor de meeste onervaren gebruikers van oxymethalone strekt zich gewoonlijk tussen 50 tot 150 milligrammen per dag uit. De ervaren gebruikers hebben anecdotally meer dan dit gebruikt, maar de bijwerkingen worden meer uitgesproken als doseringsverhogingen. De gevolgen van de samenstelling zijn veel zwakker dan andere gelijkaardige samenstellingen zoals methandrostenolonemilligram voor milligram, nochtans rapporteren de gebruikers anecdotally dat wanneer de dosissen sommige individuen reageren veel beter aan oxymethalone dan worden verhoogd zij het gebruiken van andere samenstellingen met gelijkaardige anabole en androgene gevolgen hebben.

 

Terwijl het gebruiken van oxymethalone, zoals om het even welke anabole steroïden, is het wijs om een leverbeschermer zoals melkdistel, enz. te gebruiken. Dit is toe te schrijven aan de verhoogde spanning die een alpha- alkylated samenstelling 17 op het orgaan zet. Nochtans, wegens de grote dosissen dat een gebruiker wanneer vergeleken bij andere mondelinge steroïden, dit maakt tot het verplichting opneemt dat de voorzorgsmaatregelen worden genomen om ervoor te zorgen dat de gezondheid van de lever wordt gehandhaafd. Ook, vanaf alle andere 17 alpha- alkylated steroïden, die wordt meer dan één samen niet geadviseerd stapelen.

 

wegens het actieve leven van de samenstelling, wordt twee dosissen per dag terwijl het toedienen van de drug geadviseerd. Deze zouden zo gelijk de hele dag moeten worden gescheiden mogelijk. Ook, worden de cycli tussen vier zes weken geadviseerd. langer en er is een verhoogde waarschijnlijkheid dat de schade aan de lever kon voorkomen.

 

 

Bijwerkingen/Risico's

 

 

Oxymethalone zet niet direct in oestrogeen om. Er zijn ook zeer weinig aan geen progestational-als gevolgen verbonden aan compound1. Ondanks dit, zullen de individuen die deze samenstelling gebruiken vaak uitgesproken oestrogeen verwante bijwerkingen zoals gynecomastia en waterbehoud, onder andere melden. Gebaseerd op dit zou het blijken dat oxymethalone op de oestrogeenreceptoren in het lichaam itself2 handelt. Deze theorie schijnt om wat gewicht te houden aangezien aromatase geen involved3 is, maar de estrogenic bijwerkingen zijn gemeenschappelijk tijdens beleid van de drug.

 

De androgene bijwerkingen zouden ook expected3 moeten zijn. De olieachtige huid, acne, verhoogde lichaam en/of wordt het gezichtshaar allen algemeen gemeld. Ook, als vatbaar voor mannelijke patroonkaalheid, kan het gebruik van deze samenstelling de voorwaarde meer uitgesproken maken. De hypertensie is een gemeenschappelijke zijdeeffect ook van de samenstelling, voor een deel toe te schrijven aan extreme bloat verbonden aan het.

 

wegens het feit dat oxymethalone zulk een sterke androgen is, virilizationsymptomen zullen waarschijnlijk in vrouwen voorkomen die het gebruiken. Deze zijn snel te verschijnen en zijn onomkeerbaar. Men adviseert niet dat de wijfjes met deze samenstelling experimenteren.

 

Een ander enigszins uniek kenmerk van de samenstelling is dat het een nadelig effect op de glucose tolerance4 kan hebben van een gebruiker. Dit kan naar verluidt grens diabetessituaties eigenlijk veroorzaken. Duidelijk zou dit door die moeten worden overwogen die met gelijkaardige problemen in het verleden zijn gediagnostiseerd aangezien deze samenstelling meer kan die het compliceren.

 

Finasteride, een reductase inhibitor, zal niet in het bestrijden van enkele androgene bijwerkingen van oxymetholone efficiënt zijn. Dit is toe te schrijven aan het feit dat terwijl oxymetholone in dihydrotestosterone omzet, dit niet alpha- reductase 5 enzym (2) impliceert. Oxymetholone is dihydrotestosterone gebaseerde steroïden. Het verschilt slechts van dihydrotestosterone slechts wegens de toevoeging van een 2 hydroxymethylenegroep. Deze groepering kan metabolisch worden verwijderd die op zijn beurt de samenstelling tot 17 alpha--methyldihydrotestosterone1 zou verminderen. Het is deze biotransformatie die, minstens gedeeltelijk, het sterke androgene effect kan verklaren dat oxymetholone heeft.

 

Oxymetholone is een alpha- alkylated samenstelling 17 en omvat de gebruikelijke bijbehorende risico's en beklemtoont dat die samenstellingen op de lever plaatsen. Het is wegens de hoge dosissen de drug die voor efficiënt gebruik worden vereist dat oxymetholone hoger kan veroorzaken dan normaal spanningsniveau op de lever. Nochtans, met gematigde het doseren en cycluslengtenlever zou de schade geen kwestie voor de meeste gezonde individuen moeten zijn.

Anadrol Oxymetholone 50 434-07-1 Bodybuilding 99% het Poeder van Zuiverheidsboldenone

Contactgegevens
Wuhan Yuancheng Technology Development Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr.Bran

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Contacteer ons Snel