Wuhan Yuancheng Technology Development Co., Ltd.

De geloofwaardigheid is de sluitsteen van zaken

      

Thuis

Methyldienolone 965-93-5, Methyltrenbolone Steroid Boldenone Prohormone

Methyldienolone 965-93-5, Methyltrenbolone Steroid Boldenone Prohormone

China Methyldienolone 965-93-5, Methyltrenbolone Steroid Boldenone Prohormone leverancier
Methyldienolone 965-93-5, Methyltrenbolone Steroid Boldenone Prohormone leverancier Methyldienolone 965-93-5, Methyltrenbolone Steroid Boldenone Prohormone leverancier

Grote Afbeelding :  Methyldienolone 965-93-5, Methyltrenbolone Steroid Boldenone Prohormone

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Ycphar
Certificering: ISO9001

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Verpakking Details: Heimelijkheidspakket
Levertijd: 3-7 dagen
Betalingscondities: De , Geldgram, Bitcoin
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Engelse naam:: Metri-Bolone Alias:: Methyltrienolone; Methyltrenbolone
CAS: 965-93-5 Moleculaire Formule:: C19H24O2
Molecuulgewicht:: 284.4 Karakters:: Fijn lichtgeel poeder.
Hoog licht:

boldenone prohormone

,

boldenone acetate

Methyldienolone 965-93-5, Methyltrenbolone Steroid Boldenone Prohormone

 

 

Methyldienolone

 

 

Engelse naam:
Metri-Bolone
Alias: Methyltrienolone; Methyltrenbolone
CAS Nr.: 965-93-5
Moleculaire formule: C19H24O2
Molecuulgewicht: 284.4
Karakters: Fijn lichtgeel poeder.
Gebruik: Steroid hormoon, verhoogt spierduurzaamheid en macht.
Verpakking: Volgens klantenvereisten om te verpakken

 

 

Chemische structuur: (17β) - 17-Hydroxy-17-methylestra-4,9-dien-3-

Molecuulgewicht van basis: 286.41

Het actieve Leven:

Anabole/Androgene Verhouding: 1000/200

 

Beschrijving

 

Methyldienolone is mondelinge steroïden die in de jaren '60 voor mogelijk medisch gebruik werden onderzocht, maar die nooit eigenlijk aan de farmaceutische markt werden geïntroduceerd. Methyldienolone werd eigenlijk verkocht zonder voorschrift als dieetsupplement voor een korte hoeveelheid tijd alvorens wordt verboden begin 2005. Methyldienolone kan onder nomenclaturen 17a-methyl-4,9-estradienolone of 17a-methyl-17b-hydroxyestra-4,9 (10) verschijnen dien-3-.

 

Methyldienolone heeft een anabole aan androgene verhouding van 1000/200, tonend het om een zeer machtige samenstelling te zijn. Het kan niet in oestrogeen omzetten, maar heeft wat progestational activiteit die de negatieve gevolgen van oestrogeen kan verhogen. Met deze progestational activiteit in mening, wordt methyldienolone typisch gebruikt als deel van een scherpe stapel samen met andere samenstellingen die lage estrogenic activiteit in tegenstelling tot wordt gebruikt als „droge“ component van een het ophopen cyclus hebben die samenstellingen omvat die in oestrogeen omzetten. Met methyldienolone kan men significante aanwinsten in zowel spiermassa als sterkte in een korte periode verwachten.

 

Methyldienolone is a.c. - 17 geméthyleerd derivaat die van nandrolone, het bioavailable maken mondeling maar het veroorzaken om spanning op de lever te plaatsen. De 4,9 dubbele banden van methyldienolone dienen zullen ook om zijn weerstand tegen levermetabolisme te verhogen maar zijn levergiftigheid verhogen. Methyldienolone is meer levergifstof dan de meeste andere geméthyleerde steroïden mg voor mg, maar dit zou wegens de lage dosissen moeten compenseren nodig om resultaten te zien. wegens zijn gematigde progestational acitivity, is er één of ander risico voor gynecomastia wanneer methyldienolone met samenstellingen wordt gestapeld die in oestrogeen kunnen omzetten, aangezien deze progestational activiteit de estrogenic bijwerkingen van de andere steroïden kan intensifiëren. De androgene bijwerkingen zouden met methyldienolone laag moeten zijn, maar zoals met om het even welke steroïden zij nog een mogelijkheid zijn. In vergelijking met andere steroïden, zijn de algemene bijwerkingen van methyldienolone vrij laag.

 

Dosering

 

Als zelfstandige androgen, zou methyldienolone gebruikte @ 1-3mg/day moeten zijn. De zwaar ervaren grotere heftoestellen van &/or zouden veel beter met 4-5mg/day kunnen doen. De lage dosis (0.75-1mg) methyldienolone kan ook in stapels met andere androgens ook worden gebruikt, hoewel het niet het gebruik van methyldienolone samen met het aromatiseren van androgens zoals androstenediol 4 (4AD) wegens de potentiële weerslag van progesterone-veroorzaakte bijwerkingen, die stemming, huidverschijning, insulinegevoeligheid, en vascularity kunnen negatief beïnvloeden, onder andere potentieel-schadelijke voorkomen/voorwaarden wordt geadviseerd.

 

Bijwerkingen/Risico's

 

Methyldienolone is geméthyleerde c-17 en daarom hepatoxic, zodat wordt een leversteun geadviseerd samen met een korte cyclus. Het aromatiseert niet, maar de typische androgen bijwerkingen verbonden aan PH/AAS-gebruik (acne, haarverlies, prostate hypertrofie, enz.) zijn mogelijk.

 

Methyldienolone 965-93-5, Methyltrenbolone Steroid Boldenone Prohormone

Contactgegevens
Wuhan Yuancheng Technology Development Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr.Bran

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Contacteer ons Snel