Wuhan Yuancheng Technology Development Co., Ltd.

De geloofwaardigheid is de sluitsteen van zaken

      

Thuis

10161-34-9 de ruwe Tren-Poeder/Trenbolone-van het Acetaatpoeder Spiergroei

10161-34-9 de ruwe Tren-Poeder/Trenbolone-van het Acetaatpoeder Spiergroei

China 10161-34-9 de ruwe Tren-Poeder/Trenbolone-van het Acetaatpoeder Spiergroei leverancier
10161-34-9 de ruwe Tren-Poeder/Trenbolone-van het Acetaatpoeder Spiergroei leverancier 10161-34-9 de ruwe Tren-Poeder/Trenbolone-van het Acetaatpoeder Spiergroei leverancier

Grote Afbeelding :  10161-34-9 de ruwe Tren-Poeder/Trenbolone-van het Acetaatpoeder Spiergroei

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Ycphar
Certificering: ISO9001

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Verpakking Details: Heimelijkheidspakket
Levertijd: 3-7 dagen
Betalingscondities: De , Geldgram, Bitcoin
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
chemische formule: C20 H24 O3 Molecuulgewicht van Basis: 270.3706
CAS: 10161-34-9 Formule van Basis: C18h22 O2
Formule van Ester: C2H4o2 Het actieve leven: 2-3 DAGEN
Hoog licht:

tren anabolic steroid

,

tren acetate powder

10161-34-9 de ruwe Tren-Poeder/Trenbolone-van het Acetaatpoeder Spiergroei

 

 

Trenboloneacetaat

 

Chemische Formule C20 H24 O3
Molecuulgewicht van Basis 270.3706
Molecuulgewicht van Ester 60.0524
Formule van Basis C18h22 O2
Formule van Ester C2H4o2
Het actieve leven 2-3 dagen
Anabole/Androgene verhouding 500/500

 

Trenboloneaka wordt finaplix vaak beschouwd de ideale als spier-bouwende samenstelling die door sterkteatleten en bodybuilders kan worden gebruikt. Zijn beroep is dat het is sterke androgen maar geen estrogenic activiteit heeft. Deze combinatie, samen met de vet-brandt eigenschappen van de drug die later zal worden gedetailleerd, maakt tot het een machtige samenstelling die verscheidene voordelen aanbiedt. Deze voordelen worden nochtans aangemaakt door sommige ernstige gevolgen indien incorrect gebruikt.

 

Trenbolone is 19 noch steroïden en geleid uit samenstellingsnandrolone af. Het verschil tussen het en nandrolone is de dubbele banden van c9 en van c11. Dubbele band c9-10 is de reden dat trenbolone geen estrogenic activiteit heeft. Deze band is noodzakelijk voor de aromatisatie van de a-ring mogelijk te zijn en door deze band te bezetten, kan geen aromatisatie voorkomen (1,2).

 

Trenbolone kan de spiergroei op verscheidene verschillende manieren beïnvloeden die, die het maken één van de beste samenstellingen voor zowel het handhaven als de massa van de kwaliteitsspier toevoegen. Eerst, kan trenbolone verhoogt zeer het niveau van igf-1 binnen spierweefsel. Het brengt gevoeliger spier ook satellietcellen ertoe, die verantwoordelijk voor het herstellen van beschadigde spiervezels, om voor igf-1 en andere de groeifactoren te zijn. De hoeveelheid DNA per spiercel kan ook beduidend worden verhoogd door trenbolone1 te gebruiken.

 

Trenbolone heeft een uiterst sterke bindende affiniteit ook voor de androgen receptor, zelfs overtreffend dat van testosteron. Dit steunt natuurlijk de bewering dat trenbolone uiterst anabool is zoals door aan de androgen receptor te binden een samenstelling de anabole mechanismen kan activeren die van de androgen receptor afhankelijk zijn, één van de vele manieren dat de anabole steroïden de spiergroei helpen. Als de meeste andere anabole steroïden, verhoogt trenbolone ook stikstofbehoud in spierweefsel. Nochtans is een eerder uniek kenmerk van de drug zijn anti-katabole capaciteiten. Trenbolone bindt met de receptoren die met glucocorticoid hormonen in wisselwerking staan, deze die katabole hormones3 zijn. Door cortisol en een andere katabole hormonen in lichaam verbieden is trenbolone ideaal voor die gebruikers die proberen om lichaamsvet te verminderen aangezien de samenstelling zal helpen om spier te kunnen te minimaliseren die wanneer het runnen van een calorietekort verspillen.

 

wegens het feit dat trenbolone voor het enige doel van gebruik in dieren wordt vervaardigd, zijn er een paar studies die op zijn potentiële gevolgen in mensen ingaan. Daarom zou men moeten opmerken dat de gevolgen en de veiligheid van trenbolone voor menselijk gebruik van dierlijke studies worden geëxtrapoleerd. Dit moet niet zeggen dat niets van dierlijk-gebaseerd onderzoek kan worden geleerd, maar de bevindingen van deze studies zijn eenvoudig niet honderd percenten overdraagbaar om in mensen te gebruiken.

 

Ondanks deze voorzichtigheid, heeft trenbolone enorme resultaten met commercieel gefokt vee en deze resultaten hebben talloze sterkteatleten en bodybuilders om met de samenstelling ertoe gebracht te experimenteren. Het vaakst is het het concept „voerefficiency“ dat wordt aangehaald wanneer de mensen de deugden van trenbolone uiteenzetten. Fundamenteel verwijst het concept naar de verhouding van voer die in vlees van het dier resulteert dat kan commercieel worden verkocht. Trenbolone is getoond in talloze studies en echt wereldgebruik om spier aan vee zonder enige veranderingen in dieet toe te voegen. Deze betere voerefficiency is een resultaat van trenbolonecapaciteit om het lichaamsproces efficiënter te hebben en het voer te gebruiken gegeven die een dier, evenals gebruikend de vitaminen en de mineralen aan een groter tarief worden opgenomen. Dit is precies wat een gebruiker voor in een samenstelling zou hopen en anecdotally de gebruikers van trenbolone dat de samenstelling inderdaad op zijn potentieel levert hebben gerapporteerd, die de gebruiker voorzien van dramatische aanwinsten.

 

Gebruik/het Doseren

 

Als andere steroïden die uiterst androgeen zijn, biedt trenbolone verscheidene voordelen voor een gebruiker aan. Eerst, wegens de androgene aard van de drug kan een gebruiker een grote verhoging van hun sterkte verwachten. Dit maakt de samenstelling uiterst met sterkteatleten populair. Nochtans vinden de bodybuilders die hun lichaamsvet kijken te verminderen ook dat trenbolone hen kan helpen hun doelstellingen ook bereiken. Deze capaciteit om in de vermindering van lichaamsvet te helpen stamt uit de affiniteit van de drug voor het binden aan de androgen receptoren. Deze androgen receptoren worden gevestigd in, onder andere plaatsen, vette cellen. Wanneer deze androgens aan de androgen receptoren binden kunnen zij deze cellen beïnvloeden en vet-brandt verhogen. Wanneer dit met het feit wordt gecombineerd dat trenbolone cortisol heeft die effect samen met de capaciteit verminderen om aan de glucocorticoid receptor te binden, kan zich het begrijpen waarom deze samenstelling zo hoogst voor het op dieet zijn en de reductie van lichaam fat4 wordt geworven.

Zoals voor de ester van trenboloneacetaat, is de acetaat een vrij short-chain ester. Het heeft het actief leven van twee tot drie dagen. Ideaal gezien zou een gebruiker dagelijkse injecties gebruiken om bloedniveaus van de vrij stabiele samenstelling te houden, nochtans injecties elke andere dag voldoende zal zijn. De acetaatester verstrekt een snelle en hoge concentratie van het hormoon dat aan die die naar snelle aanwinsten streven voordelig is, en gekoppeld aan een snelle ophelderingstijd de acetaatester op het begin van ongunstige bijwerkingen kan worden beëindigd zonder het moeten dagen wachten of zelfs is de weken voor het gevolgen om te verminderen.

 

In termen van cycluslengte, wegens de levergiftigheid verbonden aan trenbolone zullen de meeste onervaren gebruikers hun gebruik van de samenstelling tot ongeveer acht tot tien weken beperken. Nochtans, als de meeste samenstellingen, hebben de meer ervaren gebruikers deze grenzen uitgerekt om hun doelstellingen aan te passen. Nochtans als een gebruiker verkiest om hun gebruik van de samenstelling voor lange perioden uit te breiden is het noodzakelijk dat nier en lever de waarden worden gecontroleerd om ervoor te zorgen dat geen schade aan de organen wordt geberokkend.

 

De dosering voor gebruikers is hoogst afhankelijk van hoe zij individueel aan de samenstelling reageren. Vele gebruikers rapporteren anecdotally dat de bijwerkingen minimaal zijn als de dosissen worden gehouden op bepaalde niveaus maar eerder ruw kunnen draaien als de dosissen zelfs lichtjes worden verhoogd. Om deze reden is het belangrijk dat de onervaren gebruikers met lage dosissen de samenstelling beginnen om hun reactie op het te beoordelen. 50mgs per dag vaak wordt aangehaald als standaard uitgangspunt voor de meesten. Nochtans dosissen nog worden de lager dan dit, zoals 75mgs elke andere dag, gebruikt door sommigen met goede resultaten.

 

Risico's/Bijwerkingen

 

Trenbolone stelt geen estrogenic activiteit tentoon en daarom zijn de estrogenic bijwerkingen geen zorg met deze samenstelling. Het is ook bestand tegen het alpha- reductase 5 enzym, maar dit is van weinig comfort aan een gebruiker aangezien trenbolone reeds van de androgeenste drugs in algemeen gebruikt door steroid gebruikers is. Om deze reden zouden de androgene bijwerkingen door de meeste gebruikers moeten worden verwacht die een cyclus van deze drug ondernemen. Prostate uitbreiding en de olieachtige huid/de acne worden algemeen gemeld door gebruikers. Ook anecdotally hebben vele gebruikers gerapporteerd dat trenbolone één van is, als niet, ruwste samenstelling voor het verliezen van zijn haar. Als een gebruiker genetisch ontvankelijk gemaakt voor mannelijke patroonkaalheid is kan hij trenbolone willen vermijden.

 

Hebben een lijst gemaaktd van de ruwe androgene aard en van de bijwerkingen verbonden aan trenbolone, zou het als geen verrassing dat moeten komen de vrouwen niet worden geadviseerd om deze samenstelling te gebruiken. De gebruikelijke virilizing gevolgen zoals verdieping van de stem, het lichaam/de gezichtshaargroei, en de uitbreiding van de clitoris, onder andere zullen waarschijnlijk problemen voor vrouwelijke gebruikers veroorzaken. Deze gevolgen kunnen bij zelfs vrij lage dosissen verschijnen. Trenbolone is geen samenstelling die de vrouwen zouden moeten proberen om te beheren.

 

Nu wegens het gebrek aan estrogenic bijwerkingen verbonden aan trenbolone zou het schijnen dat de gebruikers weinig om zich over in termen van bijwerkingen zoals gynecomastia, waterbehoud, enz. zouden hebben ongerust te maken. Nochtans is trenbolone progestin, betekenend dat het de capaciteit om aan receptoren van het vrouwelijke geslachtshormoon progesterone2 heeft te binden. Ook, als andere 19 noch samenstellingen verhoogt trenbolone prolactin niveaus. De bijwerkingen met betrekking tot deze reacties kunnen de borstgroei en lactatie omvatten. Om deze bijwerkingen te verhinderen aangezien zij op verhoogde prolactin niveaus betrekking hebben kan een gebruiker verscheidene samenstellingen met inbegrip van bromocriptine, vitamine b6, en/of cabergoline gebruiken. Letrozole kan ook op lagere progesteroneniveaus worden gebruikt. Men zou ook moeten opmerken dat trenbolone schildklierniveaus tijdelijk vermindert wat op zijn beurt prolactin levels5 opheft. Het is daarom raadzaam dat de gebruikers de samenstelling T3 kunnen willen gebruiken om dit effect voor een deel te bestrijden.

 

Zijnd progestin, heeft trenbolone ook een dramatisch effect bij de natuurlijke het testosteronproductie van gebruikers. Veel op dezelfde manier dat nandrolone, trenbolone kan de natuurlijke productie van testosteron voor weken onderdrukken nadat een gebruiker heeft opgehouden beherend het. Om deze reden is het raadzaam dat de gebruikers testosteron samen met trenbolone gebruiken als zij wensen om seksuele dysfunctie, libidoproblemen, of geestelijke bijwerkingen te vermijden verbonden aan een gebrek aan testosteron. Anecdotally heeft vele gebruikers ook gerapporteerd dat testicular atrophy bijna altijd een probleem wanneer het gebruiken van trenbolone is en dat het dramatischer is dan met andere samenstellingen. De gebruikers kunnen wensen om menselijke chorionic gonadotropin te beheren helpen dit tegengaan.

De psychologische gevolgen van trenbolonegebruik zijn ook vrij verschillend in sommige gebruikers. Natuurlijk zou het duidelijke effect een reactie op de androgene aard van de samenstelling zijn. Een verhoging van aggressiviteit wordt vaak gemeld door gebruikers, aangezien androgens helpen om hersenenchemie te beïnvloeden en gevoel van welzijn, angst, agressie, of bezorgdheid kunnen veroorzaken. Ook, anecdotally hebben sommige gebruikers ook gerapporteerd dat zij levendige dromen terwijl het gebruiken van de samenstelling ervaren.

 

Nier en lever de functie wordt negatief ook beïnvloed door trenbolonegebruik. Men adviseert dat de gebruikers dicht deze door een cyclus ervoor zorgen die controleren dat geen problemen zich voordoen. Ook, zullen de gebruikers rapporteren ook dat donkerder dan normale urine een gemeenschappelijke zijdeeffect van gebruik van trenbolone is. Dit zou geen oorzaak van alarm onder gebruikers moeten zijn; nochtans zouden zij moeten ervoor zorgen dat er geen bloed in de urine is aangezien dit duidelijk een teken van probleem is.

 

Het overdrijven van Tren kan cholestasis veroorzaken die door hoge bilirubineniveaus wordt vermeld, zodat is het een goed idee om totale bilirubine samen met uw alt, AST, GGT-tellers te omvatten voor lever health6.

 

Nota's

 

Tren, Estradiol en Labcorp, het het bloedwerk van Roche ECLIA, Bilirubine bloodwork

De analyse van Roche ECLIA begint door antilichamen te introduceren die om specifiek aan worden ontworpen te binden wat wordt getest voor (in dit geval estradiol). Het antigeen heeft ook een rutheniummolecule in bijlage aan het die licht met elektrostroom (door elektronenopwinding) kan uitzenden. De hoeveelheid licht die later wordt uitgezonden openbaart de concentratie van de samenstelling die worden getest voor dusdanig dat het meer ontdekte licht, lager de concentratie. Maar is hier waar oorzakenproblemen… tren

 

Terwijl de antilichamen voor estradiol in deze bepaalde test zeer specifiek zijn, zijn er cross-reactivity en ruwweg 0,1% zal aan trenbolone binden. Klinkt niet als veel, maar de structuur van trenbolone vermindert de prikkelbaarheid van het ruthenium complex van voordien, betekenend neemt het meer elektriciteit (en zo elektronen die vloeien door) om eender welk licht te produceren. Herinner me, het minder uitgezonden licht, hoger de concentratie van E2 wordt verondersteld om met deze methode te bestaan.

 

Daarna, worden deze uiterst kleine magnetische parels die met een streptavidinproteïne met een laag bedekt zijn toegevoegd aan het bloed. Deze parels binden aan estradiol en enkele tren dat reeds in bijlage aan het eerste toegevoegde antilichaam (met het ruthenium dat licht onder elektrostroom uitzendt).

 

Nu vóór de elektriciteitsstromen om licht te ontdekken, wordt een andere samenstelling geïntroduceerd in een bekende hoeveelheid. in dit geval, is het meer estradiol die reeds „biotinylated“ is geweest (estradiol met een vitamine b7 in bijlage aan het). De biotine wordt en streptavidin uiterst aangetrokken aan elkaar, zo concurreert dit nieuwe estradiol (dat geen licht) zal uitzenden met het bestaan estradiol om aan de magnetische parels te binden. Het idee is dat meer estradiol die reeds in het bloed was, meer van dit nieuwe geëtiketteerde estradiol weg geconcurreerd wordt en omdat dit de totale lichte emissie verandert, kunt u extrapoleren hoeveel estradiol oorspronkelijk in de steekproef was.

 

Jammer genoeg, tren verliest ooit zijn strijd niet om zijn kleine microbead tegen te houden biotinylated estradiol omdat is koning tren. En aangezien de reacties verdergaan, tren einden die omhoog in en als alpha- stoten meer en meer overheersen dat het is.

 

Tot slot trekt een magnetische plaat alle samenstellingen die uit de oplossing van belang zijn, en de rest van het bloed wordt gereinigd, met inbegrip van uw ware estradiolniveaus.

 

Hoe ECLIA werkt.

 

Als u uw ware estradiolniveaus moet kennen terwijl het runnen van trenbolone, zou u om de estradiol gevoelige analyse moeten verzoeken.

 

10161-34-9 de ruwe Tren-Poeder/Trenbolone-van het Acetaatpoeder Spiergroei

Contactgegevens
Wuhan Yuancheng Technology Development Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr.Bran

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Contacteer ons Snel