Wuhan Yuancheng Technology Development Co., Ltd.

De geloofwaardigheid is de sluitsteen van zaken

      

Thuis

Sustanon 250 Supplementen van de de Spiergroei van Boldenone van het Testosteronmengsel Steroid voor Mensen

Sustanon 250 Supplementen van de de Spiergroei van Boldenone van het Testosteronmengsel Steroid voor Mensen

China Sustanon 250 Supplementen van de de Spiergroei van Boldenone van het Testosteronmengsel Steroid voor Mensen leverancier
Sustanon 250 Supplementen van de de Spiergroei van Boldenone van het Testosteronmengsel Steroid voor Mensen leverancier Sustanon 250 Supplementen van de de Spiergroei van Boldenone van het Testosteronmengsel Steroid voor Mensen leverancier

Grote Afbeelding :  Sustanon 250 Supplementen van de de Spiergroei van Boldenone van het Testosteronmengsel Steroid voor Mensen

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Ycphar
Certificering: ISO9001

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Verpakking Details: Heimelijkheidspakket
Levertijd: 3-7 dagen
Betalingscondities: De , Geldgram, Bitcoin
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Farmaceutische Naam: Testosteron (met propionaat, phenylpropionate, isocaproate en decanoate ester) Molecuulgewicht van Basis: 288.429
Propionaat: 365.50 Phenylpropionate: 438.60
Isocaproate: 404.58 Smeltpunt van Basis: 155 Celsius
Hoog licht:

boldenone prohormone

,

boldenone acetate

Sustanon 250 Supplementen van de de Spiergroei van Boldenone van het Testosteronmengsel Steroid voor Mensen

Sustanon 250

Farmaceutische NaamTestosteron (met propionaat, phenylpropionate, isocaproate en decanoate ester)
Molecuulgewicht van Basis288,429
Propionaat365.50
Phenylpropionate438.60
Isocaproate404.58
Decanoate460.6958
Smeltpunt van Basis155 Celsius
Het actieve levenongeveer 21 dagen
Anabole/Androgene verhouding100/100

 
Oorspronkelijk hoofdzakelijk ontwikkeld als gebruik voor de therapie van de hormoonvervanging, is Sustanon 250 een mengsel van de gedachte van testosteronesters om een langdurige testosteronversie1 te verstrekken. Men dacht dat door korte, middelgrote en lange acterenesters te gebruiken dat een stabiele stroom van de samenstelling zou kunnen worden gehandhaafd en dat de uiterst zeldzame injecties worden vereist. Nochtans, werd deze theorie bewezen als bloedniveaus van de samenstellingspiek verkeerd eerder snel en langzaam versmalling mettertijd beneden. Om stabiele bloedniveaus te handhaven moet de drug enkel zo vaak worden ingespoten aangezien andere kort samenstellingen estered.
Sustanon 250 wordt gemengd met estered testosteron van de volgende bedragen: 30mg propionaat, 60mg phenylpropionate, 60mg isocaproate, 100mg decanoate. Men zou ook moeten opmerken dat er een Sustanon 100 zijn. Het is als volgt: 20mg propionaat, 40mg phenylpropionate, 40mg isocaproate. wegens Sustanon 100 die geen decanoate hebben is de ester het actieve leven van de samenstelling korter dan dat van Sustanon 250. Buiten dat verschil, zijn de samenstellingen vrij gelijkaardig. Nochtans, in dit profiel zal Sustanon 250 slechts behandeld worden.
 
Sustanon 250, buiten het mengsel van esters, biedt geen unieke voordelen aan andere testosteronsamenstellingen aan. De gevolgen zouden grotendeels hetzelfde moeten zijn als om het even welke testosteronsamenstelling. In termen van de gevolgen van esters, heeft Sustanon 250 schijnbaar het slechtst van allebei. Vele gebruikers klagen dat zij aan waterbehoud terwijl het gebruiken van de samenstelling toe te schrijven aan de lange acterenesters lijden, maar wegens de korte acterenesters, zou de samenstelling vaak moeten worden ingespoten. Dit heeft vele gebruikers ertoe gebracht om een andere die testosteronester beter eenvoudig te kiezen voor hun doelstellingen wordt ontworpen.
 
Het testosteron kan sterkteverhogingen en de spiergroei via talrijke mechanismen bevorderen. Van testosteron bevordert natuurlijk eerst stikstofbehoud in spier die daarom de spieren toestaan om meer proteïne te houden en reparatie en de groei van die spieren toelaten. Ten tweede bindt het testosteron aan de androgen receptor om receptor afhankelijke mechanismen voor de spiergroei en vet verlies2 te bevorderen. Het testosteron helpt ook om de concentraties van androgen receptoren in cellen te verhogen die voor de spiergroei en reparatie in spier belangrijk zijn.
 
Zoals vermeld, kan het testosteron een rol spelen in het bevorderen van vet verlies. Het testosteron heeft de capaciteit om aan de androgen receptoren in vette cellen te binden. Dit kan de analyse van lichaamsvet toelaten terwijl en schrikt ook nieuwe vette vorming3 af. Natuurlijk wegens het feit dat het testosteron de spiergroei zal aanmoedigen, onrechtstreeks zal het vette vermindering bevorderen omdat om het even welke bovenmatige calorieën waarschijnlijk in het spier de bouwproces eerder dan wordt toegevoegd als lichaamsvet zullen worden gebruikt.
 
Als de meeste anabole steroïden, verhoogt het testosteron ook rode bloedcelproductie. Een verhoogd aantal rode bloedcellen in het bloed kan duurzaamheid via beter geoxydeerd bloed verbeteren evenals verbeterend de capaciteit van een gebruiker om na zware fysische activiteit te herstellen. Nochtans zou men moeten opmerken dat er andere steroïden en daar samenstellingen zijn die veel bedrevener zijn bij deze functie.
 
Onder de andere mechanismen die het testosteron kan helpen anabolism bevorderen zijn via de gestegen productie van factor 1 van de insulinegroei het aanmoedigt, evenals onderdrukkend de actie van katabole hormonen in het lichaam. In termen van prestatiesverhoging, biedt het testosteron ook talrijke voordelen aan. Namelijk heeft het de capaciteit om het aantal motorneuronen te verhogen in spieren en daardoor het verbeteren van spiersamentrekking. Als veel andere anabole steroïden bevordert het testosteron ook glycogeensynthese (4). Dit zal natuurlijk helpen om de duurzaamheid en de sterkte van een gebruiker door meer brandstof voor intense trainingen te verstrekken die zo duurzaamheid verhogen en sterkte te verbeteren, aangezien het glycogeen opgeslagen die koolhydraten als brandstof tijdens oefening worden gebruikt is.

Gebruik/het Doseren

Zoals met de andere testosteronsamenstellingen, varieert de dosissen de drug die door gebruikers worden genomen in hoge mate afhankelijk van de ervaring en de doelstellingen van de gebruiker. Dosissen zo de laag zoals 200-250mgs per week door gebruikers zijn gemeld die zij zeggen hebben goede aanwinsten gemaakt, met ervaren gebruikers die verscheidene gram testosteron per week beheren. De waaier van gebruik is zeer breed. Dit omvat ook vrouwen die testosteron beheren. Het is wegens het lange actieve leven van enkele esters in Sustanon 250, adviseert men niet dat de vrouwen die verkiezen om testosterongebruik te beheren het of andere formules lang-estered. Dit is toe te schrijven aan het feit dat de langzame acterenesters niet snel kunnen worden veranderd als de negatieve bijwerkingen overdreven zwaar worden. Door de langzame versie van het testosteron te moeten behandelen en te kunnen niet aan lagere dosissen of beleid van de samenstelling ophouden onmiddellijk, maakt het het waarschijnlijker dat om het even welke bijwerkingen die ervaren zijn meer uitgesproken en/of overdreven zullen zijn. Om deze reden, de wijfjes die testosteron gebruiken kunnen met testosteronpropionaat of opschorting willen beginnen wanneer het kiezen van welke te gebruiken ester en niet Sustanon 250.
 
In termen van een daadwerkelijk injectieprogramma, stabiele bloedniveaus van de samenstellingsindividuen zou handhaven minstens elke andere dag, met elke daginjecties moeten inspuiten die natuurlijk de voorkeur hebben. Dit is toe te schrijven aan de korte acterenesters die Sustanon 250 bevat. Als één verkiest minder vaak in te spuiten zullen zij waarschijnlijk schommelende niveaus ervaren en dit kan tot ruwere bijwerkingen in sommige gebruikers leiden. Nochtans gepast aan lange waarnemende esters moeten de gebruikers ongeveer 21 dagen wachten nadat de laatste injectie om de samenstelling te hebben hun systeem ontruimt zodat zij post-cyclus met therapie kunnen beginnen. Men kan willen beginnen gebruikend een kort acteren estered testosteron tijdens dit keer toe te schrijven aan de dalende testosteronniveaus. Dit zou zeker leiden tot een meer vlote overgang naar komst weg van de samenstelling.

Risico's/Bijwerkingen

De meeste bijwerkingen dat het resultaat van het gebruiken van testosteron in mannetjes met de hoge tendens van het testosteron verwant is om in oestrogeen via het aromataseenzym om te zetten. Deze bijwerkingen kunnen waterbehoud en gynecomastia omvatten. De gebruikers klagen vaak dat het waterbehoud strenger is met langere acterenesters dan met kortere acterenesters zoals propionaat. Om deze bijwerkingen te bestrijden kunnen de gebruikers aromataseinhibitors en/of de selectieve modulators van de oestrogeenreceptor gebruiken. Natuurlijk bracht de waarschijnlijkheid van oestrogeen bijwerkingenverhoging met elkaar in verband aangezien de dosering wordt opgeheven. Nochtans zouden deze controleerbaar moeten zijn als de juiste genomen voorzorgsmaatregelen.
 
Natuurlijk zou het zijn testosteron, gebruiker ook moeten verwachten om androgene bijwerkingen als mogelijkheid te behandelen. Deze bijwerkingen kunnen de groei van het gezichts/lichaamshaar, verergering van mannelijke patroonkaalheid, en olieachtige huid/acne omvatten, onder andere. Sommige gebruikers kunnen wensen om producten zoals Proscar/Propecia te gebruiken om de hoeveelheid testosteron te verminderen die in dihydrotestosterone omzet. Finasteride is ook een optie die de gebruikers kunnen nastreven.
 
wegens de afschaffing van natuurlijke testosteronniveaus, testicular zal atrophy ook waarschijnlijk in sommige individuen voorkomen. Het gebruik van menselijke chorionic gonadotropin kan helpen om dit te verhinderen, onder het is andere gevolgen. Natuurlijk zou een juiste post-cyclustherapie moeten worden in werking gesteld zodra het beleid van de samenstelling wordt voltooid helpen volledig goed werkende natuurlijke testosteronproductie terugkrijgen.
 
Ver meer dan de andere testosteronesters, voor de mogelijke uitzondering van propionaat, zullen de gebruikers van Sustanon vaak van injectieplaats irratation en het zwellen klagen. Sommige individuen vinden dat de reactie die zij met de samenstelling ervaren in feite zo slecht is dat zij beleid van het zullen moeten ophouden. Ook, wegens de frequente injecties van de samenstelling en de mogelijkheid van de irritatie van de injectieplaats, is het advisible dat de gebruikers vaak mogelijk injectieplaatsen zo roteren zodat geen complicaties zich voordoen.
 
De vrouwen kunnen vinden dat andere kortere acterenesters handelbaarder zijn dan langer handelend zoals wat van die gevonden in Sustanon 250. Dit is toe te schrijven aan het feit dat de snelle acterenesters gecontroleerde gemakkelijker kunnen zijn en dat het doseren en het beleid van de samenstelling snel kunnen worden veranderd als de negatieve bijwerkingen overdreven zwaar worden. Met langere acterenesters zijn deze aanpassingen moeilijker snel te maken en de bijwerkingen meer uitgesproken en/of overdreven konden worden. Om deze reden, de wijfjes die testosteron gebruiken kunnen minstens met kortere acterenesters willen beginnen als zij met testosteron experimenteren.
 
Natuurlijk met vrouwen die testosteron gebruiken is er een mogelijkheid dat de virilizing symptomen konden voorkomen. De verdieping van de stem, lichaam/de gezichtshaargroei, en uitbreiding van de clitoris is allen mogelijke bijwerkingen van testosterongebruik. Deze zijn grotendeels onomkeerbare5.
 
Sustanon 250 Supplementen van de de Spiergroei van Boldenone van het Testosteronmengsel Steroid voor Mensen

Contactgegevens
Wuhan Yuancheng Technology Development Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr.Bran

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Contacteer ons Snel