Wuhan Yuancheng Technology Development Co., Ltd.

De geloofwaardigheid is de sluitsteen van zaken

      

Thuis

72-63-9 de Steroïden van het gewichtsverlies voor Vrouwen Methandrostenolone Dianabol

72-63-9 de Steroïden van het gewichtsverlies voor Vrouwen Methandrostenolone Dianabol

China 72-63-9 de Steroïden van het gewichtsverlies voor Vrouwen Methandrostenolone Dianabol leverancier
72-63-9 de Steroïden van het gewichtsverlies voor Vrouwen Methandrostenolone Dianabol leverancier 72-63-9 de Steroïden van het gewichtsverlies voor Vrouwen Methandrostenolone Dianabol leverancier

Grote Afbeelding :  72-63-9 de Steroïden van het gewichtsverlies voor Vrouwen Methandrostenolone Dianabol

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Ycphar
Certificering: ISO9001

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Verpakking Details: Heimelijkheidspakket
Levertijd: 3-7 dagen
Betalingscondities: De , Geldgram, Bitcoin
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Chemische Namen: 17a-methyl-17b-hydroxy-1, 4 androstadien-3-één 1-Dehydro-17a-methyltestosteronemethandienone Molecuulgewicht: 300.44
Formule: C20H28O2 Smeltpunt: 159-164 graden Celsius
Het actieve leven: 3-8hours CAS: 72-63-9
Hoog licht:

Losing Weight Steroids

,

weight loss anabolic steroids

72-63-9 de Steroïden van het gewichtsverlies voor Vrouwen Methandrostenolone Dianabol

Dianabol (Methandrostenolone)

Chemische Namen 17a-methyl-17b-hydroxy-1, 4 androstadien-3-één 1-Dehydro-17a-methyltestosteronemethandienone
Molecuulgewicht 300.44
Formule C20H28O2
Smeltpunt 159-164 graden Celsius
Het actieve Leven 3-8hours
Opsporingstijd tot 6 weken
Anabole/Androgene Verhouding (Waaier) 90210:4060

 

Methandrostenolone heeft lang een favoriet van sterkteatleten en de bodybuilders aangezien het verwezenlijking in 1956 is, met het expliciete doel van het is verwezenlijking die voor het gebruik door atleten zijn. Het was de capaciteit van de samenstelling om drastische eiwitsynthese te bevorderen, sterkte op een directe en fast-acting manier bevorderen, en het is capaciteit om glycogenolysis te verbeteren die het zo populair maakte, en waarom het is blijft de populariteit vandaag hoog.

 

In termen van het is medisch die gebruik, methandrostenolone was/is in de behandeling van voorwaarden zoals tussenliggend-slijmachtige ontoereikendheid, chronische adrenocortical ontoereikendheid, thyrotoxicosis, diabetesangiopathies (retinopathy en nefropathie) wordt gebruikt, steroidal diabetes, en slijmachtige dwerggroei onder andere1. Nochtans, wegens de overtuiging dat van de V.S. Food and Drug Administration de samenstelling binnen van de bodybuilding gemeenschap meer dan ver in de behandeling van medische voorwaarden werd gebruikt, gaf het opdracht dat de Amerikaanse bedrijven het is begin de jaren negentig vervaardiging beëindigen. Talrijke drugbedrijven buiten de grenzen van de V.S. blijven de drug maken nochtans, en het is overwicht op de zwarte markt is gebleven zeer hoog.

Gebruik/het Doseren

Men kan besluiten dat het beste gebruik voor methandrostenolone met de meeste gebruikers die op korte termijn is het product tussen vier tot zes weken, hoewel sommigen het gebruik met beperkte gevolgen aan gezondheid zullen verlengen, ondanks zijn sterke hepatoxic gevolgen verkiezen te gebruiken. Grotendeels, beginnen de meeste recreatieve gebruikers beherend methandrostenolone bij het begin van een langere het ophopen stapel aan „jumpstart“ aanwinsten in massa en sterkte. Nochtans, is het gebruik voorafgaand aan diverse soorten competities is ook vrij gemeenschappelijk zodat het gevolgen wordt gerealiseerd tijdens een specifieke periode is.

 

wegens het actieve leven, dat drie tot acht uren is, zouden de veelvoudige dosissen de hele dag methandrostenolone moeten worden gebruikt. Het is best om bloedniveaus te handhaven zo gelijkmatig mogelijk, daarom wordt het verdelen van dosissen de hele dag bij zelfs bedragen vereist. Sommigen debatteren dat het beleid van de drug een paar uren vóór u slaap zou moeten ophouden aangezien het verdere HPTA-sluiting zal veroorzaken, aangezien de natuurlijke het testosteronproductie van het lichaam tijdens slaap zou kunnen worden beïnvloed. Nochtans, als u andere samenstellingen samen met methandrostenolone neemt, zullen deze reeds uw natuurlijke testosteronproductie sluiten, daarom is dit geen zorg.

 

In termen van het doseren, heeft men gerapporteerd dat de dosissen 10 mg androgen activiteit kunnen verhogen met vijf keer, evenals een effect van hebben 50 aan 70%-daling van cortisol activiteit2. Ondanks dit, stelt de meerderheid van anecdotisch bewijsmateriaal voor dat twintig tot veertig milligrammen de norm in termen van eerste keer gebruikers is (zoals nagegaan van de anecdotische kennis gleamed van diverse gebruikers). Nochtans, zich van 100-150mg uitstrekken en zijn de hogere dosissen die gemeld door sommige ervaren gebruikers. Zoals met de meerderheid van anabole drugs, is de winst schijnbaar verminderd en de waarschijnlijkheid van bijwerkingenverhoging zoals de dosissen.

Gelijkaardig aan bijna alle mondelinge steroïden, zal de overgrote meerderheid van gebruikers het feit erkennen dat methandrostenolone niet zou moeten alleen worden in werking gesteld en slechts met andere samenstellingen worden gestapeld. Dit is toe te schrijven aan het feit dat de meeste gebruikers die methandrostenolone slechts cycli in werking hebben gesteld anecdotally hebben gerapporteerd dat het uiterst moeilijk is om aanwinsten postcyclus te handhaven. Nochtans, is hetzelfde waar wanneer het beëindigen van de drug en het hebben van uw andere samenstellingen „schop in“, als zij lange ester zijn. Het is vaak het geval dat het ervaren waterbehoud terwijl op methandrostenolone zal worden afgeworpen maar de aanwinsten in sterkte en massa zullen toe te schrijven aan de andere samenstellingen blijven die aanwezig zijn. Men kan debatteren dat daarom, de ervaren aanwinsten terwijl op methandrostenolone geen kwestie kortstondig zijn wat de omstandigheden en de samenstelling slechts als snelle moeilijke situatie voor of de concurrentie of anders eenvoudig als motivator zouden moeten worden gebruikt terwijl het wachten om de gevolgen van lang op te merken estered samenstellingen. Nochtans, zullen anderen debatteren dat de aanwinsten die zij terwijl het gebruiken van de samenstelling hebben gemaakt inderdaad te handhaven zijn. Daarom is de persoonlijke proefneming nogmaals de enige manier om te zien hoe een individu reageert.

Risico's/Bijwerkingen

Kunnen de Estrogenic bijwerkingen een zorg met methandrostenolone zijn, aangezien het in estradiol via aromatase omzet, hoewel dit in het gunstigste geval vrij bescheiden is. De hoge bloeddruk, het waterbehoud, gynocomastia, en de acne zijn allen mogelijke ongewenste bijwerkingen tijdens gebruik van methandrostenolone. Zoals een terloopse opmerking, een hoog aantal gebruikers ook heeft gerapporteerd tapt het ervaren van neus terwijl het gebruiken van de samenstelling af. Sommige eigenschappen dit aan een verhoging van bloeddruk, terwijl anderen hebben opgemerkt geen stijging van hun bloeddruk maar nog een verhoging van het aantal neus ervaren aftappen hebben zij terwijl het gebruiken van methandrostenolone.

Het gebruik van een aromataseinhibitor zoals zou Arimidex of oestrogeenblocker zoals Nolvadex moeten helpen om sommige van deze bijwerkingen tegen te gaan. Zoals voor potentieel haarverlies, androgene wordt metabolite 5 alpha- dihydromethandrostenolone slechts geproduceerd in spoorbedragen, en daarom hairloss geen zorg3 zou moeten zijn. In vrouwen is het niet ongewoon voor het virilizing van bijwerkingen om, met inbegrip van de verhoogde groei van androgen-gevoelig haar voor te komen en de verdieping van de stem, onder andere. Er zijn geen manieren om deze bijwerkingen in vrouwen te minimaliseren als zij buiten ervaren zijn om de dosering te houden die men aan een minimum neemt.

 

Als de meeste mondelinge steroïden is methandrostenolone alpha--alkylated 17 zodat het niet in een ketosteroid 17, en daarom ondoeltreffend het maken van de substantie kan worden opgesplitst. Nochtans, veroorzaakt dit worden opgeheven leverwaarden die te worden over een korte periode. Het is om deze reden dat het gebruik op lange termijn van om het even welke 17 alpha--alkylated steroïden als gevaarlijk wordt beschouwd. Ondanks dit nochtans, zou geen schade op lange termijn moeten worden verwacht als het gebruik aan vrij korte periodes wordt gehouden, met leverwaarden terugkerend naar vorige niveaus nadat het gebruik in bijna alle gevallen4wordt beëindigd.

 

Men zou ook moeten opmerken dat methandrostenolone minder nuttig kan aan die zijn die in aërobe gebeurtenissen concurreren aangezien het ook celademhaling5 vermindert. Dit kan de capaciteit van een individu remmen om bij hun maximumcapaciteit te presteren.

Het overbruggen met D-Bol: Is het mogelijk?

Een wijdverspreid geloof onder wat in de steroid gebruikende gemeenschap is dat een kleine dosis methandrostenolone kan worden gebruikt tussen cycli „overbruggen“. Dit is toe te schrijven aan het feit, zoals hierboven verklaard, in een keer genomen 10mg zal verhogen uw gemiddeld testosteronniveau met vijf keer en zal verminderen uw endogeen cortisone door 50-70%. Dit, samen met het korte actieve leven van de drug, zou voorstellen dat door een kleine dosis te gebruiken het eerste ding op het wekken door sommigen wordt verondersteld helpen om de problemen te bestrijden verbonden aan komst weg van anabole steroïden. Door de samenvallende dosis methandrostenolone met de eigen natuurlijke het testosteronaar van het lichaam op het wekken, zullen vele verdedigers van „het overbruggen“ voorstellen dat het lichaam op de een of andere manier in het geloven zal voor de gek gehouden worden dat deze aar natuurlijk is en dat links-de functie gedeeltelijk slechts onderdrukt zal blijven, aangezien methandrostenolone een vergelijkbaar kleine invloed op natuurlijk endocrien systeem6 heeft. De gebruikelijke voorgestelde dosis voor het overbruggen is gewoonlijk 10mg per dag.

 

Ondanks verschijningen, heeft deze theorie zeer weinig bewijsmateriaal om zonder echt wetenschappelijk bewijsmateriaal te steunen om voor te stellen dat een brug zelfs mogelijk is, hoewel verleend dat de meerderheid van onze het werk kennis door vallen en opstaan komt. Nochtans, zelfs geven de verdedigers van een „brug D -D-bol“ toe dat de volledige restauratie van links-functie niet zal bereikt worden tot men volledig weg van alle samenstellingen is. Met bovengenoemd dat, is het onwaarschijnlijk dat een „brug“ zal helpen om spiermassa te handhaven terwijl u zowel HPTA als links-functie kunt terugkrijgen. De enige oplossing is volledig van alle substanties te komen en een juiste post-cyclustherapie in werking te stellen.

 

Methandrostenolone is efficiënte steroïden, echter, het is gebruik moet bij een specifiek doel worden geleid zoals als de meeste samenstellingen het gebruik vervult slechts een beperkte hoeveelheid gewenste gevolgen is. Daartoe, kan methandrostenolone veilig en effectief worden gebruikt.

 

72-63-9 de Steroïden van het gewichtsverlies voor Vrouwen Methandrostenolone Dianabol

Contactgegevens
Wuhan Yuancheng Technology Development Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr.Bran

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Contacteer ons Snel